Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4 Pic 5
free counters

Kamp

Popust

        Što se tiče Auto-kampa savremeno je uređen i svi gosti koji su boravili u njemu puni su hvale i zadovoljstva. U krugu Auto-kampa postoji parking i za automobile i autobuse. Na desetak mjesta postavljeni su stolovi, stolice i klupe a isto tako postoje dva predviđena mjesta za boravak gostiju u slučaju da pada kiša. Tokom večeri kamp je osvijetljen neonskom rasvjetom. Takođe posjedujem 5 velikih šatora, svaki za po 60 osoba i koji stoje na raspolaganju kamperima u slučaju da pada kiša. U tim šatorima, za vrijeme lošeg vremena , gosti mogu da spremaju hranu i objeduju, jer u šatoru postoji šporet. Kamperi koji dođu bez šatora mogu tu da spavaju, da organizuju razne fešte i zabave. Ako su kišni dani i veliko nevrijeme pa šatori gostiju ne mogu to da izdrže, mogu da ih postave u veliki šator bez problema. Takođe gosti mogu da iznajme šatore i vreće za spavanje (ćebad gratis), a mogu da koriste i alpinističku opremu sa kojom raspolažem.

        U krugu kampa postoji mjesto za logorsku vatru sa klupama za sjedenje. Kamp raspolaže sa savremenim kupatilima. Svako kupatilo ima svoj bojler, tuš, wc šolju i bide.Za goste kampa postoji posebna prostorija sa lavaboima i priručnom kuhinjom sa sudoperom u kojoj se nalaze tri frižidera, posuđe, stolovi i stolice, TV, DVD i digitalna satelitska antena.U kampu na više mjesta se nalaze ekološke kante za smeće. U kampu postoji 30 stolova i mnoštvo stolica koje kamperi mogu da koriste pored svojih šatora, takođe i žice za sušenje veša i naravno, kućice za pse sa pedigreom i urednim papirima. U suštini to je jedan veoma moderan i savremeni kamp.


Apartmani

Popust

        Obezbijedio sam 50 ležajeva i to u malim i velikim kućama apartmanskog tipa. Svaki apartman podrazumijeva sve nove i kvalitetne ležajeve, kompletne kuhinje (štednjak,frižider,kompletno posuđe), televizor,DVD, digitalne satelitske antene i savremena nova, ekstra kupatila (sa bideima). Apartmani su predviđeni za 2, 3, 4, 5 i 6 osoba, a takođe i kuća za 12, 15 i 20 osoba, a većina kuća i apartmana imaju svoje terase. Napominjem da je sve to novo i da sam obratio pažnju na svaki detalj. Svaka kuća i apartman imaju svoj parking, a u većini objekata je i centralno grejanje. U sklopu apartmana postoje dvije kućice za pse, a psi sa pedigreom i zdrastvenom potvrdom mogu boraviti sa vlasnicima u apartmanima.

        Napominjem da je sve to novo i da sam obratio pažnju na svaki detalj. Svaka kuća i apartman imaju svoj parking, a u većini objekata je i centralno grejanje. U sklopu apartmana postoje dvije kućice za pse, a psi sa pedigreom i zdrastvenom potvrdom mogu boraviti sa vlasnicima u apartmanima.


Ishrana

Popust

        Što se tiče ishrane preporučujem tri varijante:

        Prva varijanta je da gosti mogu da pripremaju hranu u apartmanima, jer imaju za to sve neophodne uslove. Druga varijanta je da gosti koji hoće probaju specijalitete domaće, nacionalne kuhinje,spremljene na osnovu dugogodišnjeg kulinarskog iskustva u Njemačkoj, a po receptima stare crnogorske kuhinje,spremljene i servirane u glinenim posudama. Treća varijanta je da gosti koji žele da se hrane u gradu, mogu posetiti vise nacionalnih restorana a ja im preporučujem restoran «Lunu» zbog kvaliteta i korektnih cijena.

        Zatim, gosti kod mene (po normalnim, realnim cijenama) mogu da kupe domaći i pekarski hljeb, razne vrste mesa i salama, domaće sireve, kajmak, mlijeko, vareniku, domaće čajeve, domaću rakiju ( šljivovicu, jabukovaču, krušku i kajsijevaču), domaća vina, pivo, razne vrste sokova... Pored velikog izbora namirnica gosti u kampu mogu kupiti malo plinsko punjenje za spremanje i podgrijavanje hrane ili uz simboličnu nadoknadu mogu da koriste električni šporet, plinski ili električni roštilj, a imamo i «sač» za spremanje tradicionalnih crnogorskih specijaliteta pogača, jagnjetine, krompira...

Linkovi

Galerija