Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4 Pic 5
free counters

Dobro došli!

        Dragi prijatelji,

        Pozdravljam vas iz Crne Gore,sa Žabljaka i planine Durmitor. U neposrednoj blizini Žabljaka, ja, Milovan-Mišo Vojinović, napravio sam savremeni Auto-kamp i ekstra luksuzne apartmane u velikim kućama i malim,zasebnim kućicama i želim da to ponudim ljubiteljima čiste prirode i neopisivo lijepog ambijenta.

        Moj kamp i apartmani mogu da posluže kao baza i mjesto u koje ćete uputiti vaše prijatelje i klijentelu i siguran sam da će biti zadovoljni sa mojim kvalitetom usluga. Ovom prilikom vas pozivam da dođete i da se uvjerite u visoki nivo i ekstra kvalitetnu ponudu.

        Moja firma zove se «Razvršje» po mjestu gdje živim. Moj kamp i apartmani «Razvršje» se nalaze nedaleko od centra grada Žabljak. Za dolazak imaju dva pravca, iz samog centra grada 700m prečicom ili iz centra grada prema autobuskoj stanici 400m pa dalje prema Nikšiću 550m do plave table na kojoj piše RAZVRŠJE. Tu treba skrenuti desno i poslije predjenih 800m stižete do mog Auto-kampa i apartmana «Razvršje». Moj kamp i apartmani se nalaze u blizini Crnog jezera u srcu četinarske šume sa veličanstvenim pogledom na uspavane vrhove Durmitora, prekrasnu Sinjajevinu i beskraj Jezerske visoravni.

        Za mene su moji gosti svi jednaki bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, imovno stanje, iz koje zemlje dolaze i kojim jezikom govore, cijene usluga u kampu i apartmanima su iste. To podvlačim, jer u mojoj sredini ne razmišljaju tako. Za mene je gost toliko bitan da ne prepuštam ništa slučaju, sve radim studiozno i precizno, odgovaram na sve E-majlove, organizujem sve što sam u mogućnosti, pa čak i čekanje i transfer sa autobuske stanice na Žabljaku, Mojkovcu, Bijelom Polju, Nikšiću, Podgorici i transfer sa crnogorskih aerodroma, ili im pošaljem red vožnje autobusa sa tih destinacija.

        Pošto je gost za mene svetinja ja nastojim da ukoliko danas nemam ono što gost traži, sledeći dan to uvrstim u ponudu.

        Dođite i posjetite nas! Doživite čari netaknute prirode Žabljaka,Durmitora i Tare...

Popust

        POSEBAN POPUST: za hendikepirane osobe, invalide, decu, ekskurzije, planinarska društva, alpiniste, gorsku službu spasa, motocikliste, bicikliste, speleologe, ekoloska društva, ski društva, rafting klubove, studente, studentske organizacije, geologe, arheologe, biologe, sve organizovane grupe, humanitarne organizacije koje pomažu unesrećenim ljudima (posebno djeci). Popust ili poseban poklon imaju osobe koje rezervišu putem interneta i plate.

- BESPLATAN BORAVAK IMAJU OSOBE OD 80 GODINA KOJE DODJU U PRATNJI RODITELJA

Linkovi

Galerija