Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4 Pic 5
free counters

Aktivnosti

Popust

        Veoma je bitno da su na Žabljaku sva četiri godišnja doba idealna za sve vrste pasivnog i aktivnog odmora, što znači da postoje sjajne mogućnosti da se gosti bave svim vrstama sporta. Zapravo mogu se baviti alpinizmom, planinarenjem, orijentiringom, paraglajdingom, biciklizmom, safari džipovima, raftingom na Tari, lovom, ribolovom, branjem ljekovitog bilja, šumskog voća i pečuraka...

        U sklopu Auto-kampa i Apartmana, gosti mogu da iznajme džipove (Lada Niva), kombi, bicikla (monte bajk), motore-mopede, jer ja sve to posjedujem. Organizujem i razne izlete sa obilaskom planina i kanjona, foto safari, džip ture sa vodičima (ili bez vodiča), zavisi od želje gostiju. Vodimo goste na izlete u sela na domaću-eko hranu. Organizujem i rafting: 1-dnevni, 2-dnevni,3-dnevni,4-dnevni i 5-dnevni rijekom Tarom. Jedinstveni smo u tome što organizujemo rafting Tarom na čitavoj dužini za jedan dan i Adrenalin rafting u aprilu i maju. Za veće grupe dajem popust ili organizator ima gratis rafting.

        Rafting odrađujemo maksimalno profesionalno i bezbjedno sa kompletnom opremom za raftere, opremom za spašavanje. Organizujemo objedovanje za goste u kanjonu pored Tare sa obimnim obrocima i aperitivom koji su uračunati u cijenu raftinga.

         Za goste Apartmana u zimskoj sezoni imam obezbijeđeno 200 pari karving i polu karving skija, 50 pari snowbordova i 50 pari skija za lang lauf i to sve sa cipelama od broja 20 do broja 52. Posebna atrakcija za goste je vožnja motornim sankama u srce Durmitira i Sinjajevine. Pored toga gosti mogu da se bave alpskim, nordijskim i snowboard skijanjem, zimskim penjanjem-alpinizmom, ekstremnim skijanjem i bordovanjem van staza. Zatim organizujem prevoz do ski staza, obezbjeđujem ski pasove, organizujem ski i snowboard školu.

        Za djecu sam predvidio igralište sa raznim igračkama-džip na akumulator, mala bicikla, bicikla monte bajk, razne autiće sa pedalama, ljuljaške, bazen za djecu.

Popust

        Gostima je na raspolaganju internet i telefon a mogu da iznajme razne DVD filmove i da koriste veš mašinu kao i mnoge druge usluge. Gosti kampa po pristupačnim cijenama mogu da iznajme automobil ili da ih ja ili neko od mojih ljudi preveze do kanjona ili do nekog mjesta na planini kako bi skratili vrijeme za dolazak do željenog mjesta . Na primjer ako povezem moje goste do «Sedla» oni mogu stići na Bobotov kuk (najveći vrh Durmitora visok 2522 m) za 2,5 do 3 sata. Ako bi išli od Crnog jezera trebalo bi 5,5 do 6 sati. Za goste u kampu imam i vodiče u slučaju potrebe.

        Mnogo je bitno da iz mog kampa postoje markirani putevi za sve pravce: Za Crno jezero,(koje je udaljeno 15 do 20 minuta) i za planinske vrhove Durmitora. U kampu gosti mogu da dobiju sve potrebne informacije koje ih interesuju, a ujedno mogu da kupe planinarske mape-karte Durmitora i Crne Gore, kao i to da ih mogu uzeti na korišćenje. Zatim mogu se kupiti i novi turistički vodiči kroz Crnu Goru i kod mene imaju mogućnost da vide reklame i slike iz drugih kampova iz Crne Gore i da rezervišu svoj boravak u njima uz povoljniju cijenu boravka. Zapravo ja imam dogovor sa drugim kolegama u Crnoj Gori da moj gost (i obratno) koji dođe sa mojom vizit kartom ima popust kod mog kolege (i obratno).

        Za goste kampa i apartmana dajem na upotrebu i GPS koji se simbolično plaća. Planirao sam da uskoro napravim mapu Durmitora sa GPS kotama i tačkama. U toku naredne godine gosti će u ovom mom kompleksu imati i savremenu teretanu što će biti idealno za pripreme sportista i rekreaciju.

        Kao kuriozitet u prirodi za moje goste organizujem po veoma pristupačnim cijenama na tradicionalan način pečenje jagnjeta, ribe, roštilj, kuvanje pasulja i gulaša, jer imam i poljsku kuhinju za spremanje hrane koju mogu da koriste svi gosti.

        Gostima kampa pružam mogućnost da svako jutro pođu gratis sa mnom u zajedničku trgovinu-kupovinu namirnica. A za goste postoji i pješačka staza, a mogu i automobilom do centra grada koji je udaljen 700 m (to je blizi put)...

        Za goste po povoljnim cijenama imam 8-9 DVD filmova o Durmitoru, Žabljaku i Tari i 500 do 600 slika veličanstvenih pejzaža slikanih profesionalnim aparatom od 12 Mega piksela.

Linkovi

Galerija